Noves màquines i activitats pel Poliesportiu
18/04/2024

Noves màquines i activitats pel Poliesportiu

 

Avui 18/04/2024, gràcies a l'esforç realitzat per l'Ajuntament, hem reobert amb nova maquinària la sala de musculació i la sala polivalent al Poliesportiu Són Angelats.

Aquestes instal·lacions, ara renovades i millorades, es converteixen en el punt de trobada obligada per 1.350 abonats i tota la gent que busca mantenir-se en forma i gaudir d'un estil de vida actiu i saludable.

Dissenyades per a satisfer les necessitats d'esportistes de tots els nivells i edats, estan disponibles a preus públics, gràcies al compromís de l'Ajuntament amb el benestar dels seus ciutadans. Des de classes dirigides per professionals fins a entrenaments personalitzats passant per festes infantils i activitats de clubs, tot està a l'abast de tots els ciutadans gràcies a aquesta iniciativa.

Els nostres monitors, en formació continua, han rebut classes d'instructors que han vingut des de Barcelona per compartir coneixements sobre activitats de darrera generació que aviat tindreu al vostre abast. El nostre equip, format per instructors altament qualificats, està sempre disponible per oferir assessorament i suport, garantint una experiència esportiva segura i gratificant.

En breu, oferirem aquestes noves activitats que s'afegiran a les més de 300 hores mensuals que ja tens al teu abast.

Vina i uneix-te a la nostra comunitat esportiva al Poliesportiu Són Angelats!

 

El batle Don Miquel Nadal posant-se en forma (foto de la Veu de Soller)

Els regidors D. Carlos Darder, Doña Esther Alfonso i D. Juan Antonio Lorente visitant les noves instal·lacions

Nova maquinària per la sala polivalent

Noves màquines per la Sala de musculació

Monitors en plena formació.

 

« Volver