Notícies

25/04/2024

Ciclo virtual gratis para todos los abonados

Ahora, si eres abonado a la piscina o al gimnàsio o al PAS puedes disfrutar del ciclo virtual gratis.

Así de fácil:

  1. Descargate la APP  ( El acceso a las instalaciones es mediante QR y las actividades previa reserva, puedes bajarte la aplicación aquí Google Play App store  (Una vez descargada pide la activación en la recepción de Son Angelats)
  2. Reserva
  3. Disfruta del ejercicio

 

18/04/2024

Noves màquines i activitats pel Poliesportiu

 

Avui 18/04/2024, gràcies a l'esforç realitzat per l'Ajuntament, hem reobert amb nova maquinària la sala de musculació i la sala polivalent al Poliesportiu Són Angelats.

Aquestes instal·lacions, ara renovades i millorades, es converteixen en el punt de trobada obligada per 1.350 abonats i tota la gent que busca mantenir-se en forma i gaudir d'un estil de vida actiu i saludable.

Dissenyades per a satisfer les necessitats d'esportistes de tots els nivells i edats, estan disponibles a preus públics, gràcies al compromís de l'Ajuntament amb el benestar dels seus ciutadans. Des de classes dirigides per professionals fins a entrenaments personalitzats passant per festes infantils i activitats de clubs, tot està a l'abast de tots els ciutadans gràcies a aquesta iniciativa.

Els nostres monitors, en formació continua, han rebut classes d'instructors que han vingut des de Barcelona per compartir coneixements sobre activitats de darrera generació que aviat tindreu al vostre abast. El nostre equip, format per instructors altament qualificats, està sempre disponible per oferir assessorament i suport, garantint una experiència esportiva segura i gratificant.

En breu, oferirem aquestes noves activitats que s'afegiran a les més de 300 hores mensuals que ja tens al teu abast.

Vina i uneix-te a la nostra comunitat esportiva al Poliesportiu Són Angelats!

 

El batle Don Miquel Nadal posant-se en forma (foto de la Veu de Soller)

Els regidors D. Carlos Darder, Doña Esther Alfonso i D. Juan Antonio Lorente visitant les noves instal·lacions

Nova maquinària per la sala polivalent

Noves màquines per la Sala de musculació

Monitors en plena formació.

 

14/07/2023

NOVES ACTIVITATS PEL CURS 2023-2024

El primer de tot volem expressar el nostre profund agraïment per acompanyar-nos en el primer estiu que mantenim totes les activitats (aquàtiques/fitness) obertes, la teva participació ha estat fonamental per crear un ambient vibrant i dinàmic.

Valoram la teva confiança i volem seguir millorant per tu.

Treballam intensament per dissenyar una oferta més completa que s'adapti a tots els gustos i edats.

Volem assegurar-nos que les activitats que oferim siguin d'interès, per això apreciam molt la teva opinió.

Et demanem que dediquis uns minuts per respondre a aquesta breu enquesta i compartir les teves idees sobre la inclusió de les noves activitats.

Junts creem el futur esportiu que volem. Amb el nostre compromís i la teva participació, estem aconseguint les metes i construint una comunitat activa i saludable.

Gràcies per ser part d'aquest camí cap a un futur esportiu brillant.

 

Respon ara l'enquesta de noves activitats! (sols et dura un minut)

 

 

 

 

01/06/2023

¡Celebrem junts el primer aniversari de l'Abonament PAS!

Al Poliesportiu Son Angelats, volem agrair a tots els nostres abonats pel seu suport i confiança en la nostra feina. Gràcies a vosaltres, hem aconseguit oferir un any ple d'esport, diversió i benestar.

Però això no és tot!

Els nostres cursos de natació per nins continuen en plena activitat amb els mateixos horaris. No importa si és horari normal o vacacional, seguirem oferint-te les mateixes classes dirigides amb una àmplia varietat d'activitats per gaudir, més de 200 hores a la setmana de pura diversió!

Sabem que la confiança i lleialtat dels nostres abonats són fonamentals, i per això volem agrair-los de tot cor. El vostre suport ens impulsa a continuar oferint serveis d'excel·lència i a crear un ambient on cada membre de la nostra comunitat es senti valorat i motivat.

No perdis l'oportunitat de formar part de la nostra família esportiva. Uneix-te a l'Abonament PAS i gaudeix d'accés il·limitat a la piscina, al gimnàs i a totes les nostres activitats. És el moment perfecte per començar o renovar el teu compromís amb un estil de vida actiu i saludable!

Vine i celebra amb nosaltres el primer aniversari de l'Abonament PAS! Junts, seguirem fent del Poliesportiu Son Angelats un lloc on l'esport i el benestar es troben.

T'esperem amb els braços oberts!

 

 

28/04/2023

Ens complau informar-los que en el nostre afany per oferir un servei cada vegada més complet i enfocat en les necessitats de les nostres famílies, hem ampliat la llista d'activitats infantils incloses en el PAS i PAS-T5.

A partir de dia 17 de maig, els nostres petits podran gaudir d'una varietat d'activitats divertides, dissenyades específicament per a ells que se sumen a les que ja teníem. Des de Jocs d'aigua fins a jocs preesportius, les nostres opcions són diverses i estan pensades perquè es diverteixin al mateix temps que s'exerciten i milloren la seva psicomotricitat.

En el Poliesportiu Són Angelats, treballem dia a dia per a brindar-los un servei integral i de qualitat, que els permeti sentir-se tranquils i segurs mentre els seus fills es diverteixen fent salud. Esperem que aquestes noves activitats siguin del seu grat i els ajudin a la conciliació familiar i a gaudir d'una experiència encara més enriquidora amb nosaltres.

Us animam a provar-les!

 

05/01/2023

Més Activitats pels capvespres.

Continuam fent feina per donar el millor servei al millor preu.

Més per menys!

Noves activitats i nous horaris. Pilates capvespre i estiraments que es sumen a Bachata, Boxa, Pilates dematí i Esquena Sana.

Ara arriba una altra activitat, es tracta d'estiraments estatics i dinamics per la millora postural i disminució del dolor articular i muscular entre d'altres beneficis i gracies a la gran acollida de Pilates, demanda i disponibilitat de monitors, ampliam horaris els capvespres.

 

«  1 2 3 4  »