¡Celebrem junts el primer aniversari de l'Abonament PAS!
01/06/2023

¡Celebrem junts el primer aniversari de l'Abonament PAS!

Al Poliesportiu Son Angelats, volem agrair a tots els nostres abonats pel seu suport i confiança en la nostra feina. Gràcies a vosaltres, hem aconseguit oferir un any ple d'esport, diversió i benestar.

Però això no és tot!

Els nostres cursos de natació per nins continuen en plena activitat amb els mateixos horaris. No importa si és horari normal o vacacional, seguirem oferint-te les mateixes classes dirigides amb una àmplia varietat d'activitats per gaudir, més de 200 hores a la setmana de pura diversió!

Sabem que la confiança i lleialtat dels nostres abonats són fonamentals, i per això volem agrair-los de tot cor. El vostre suport ens impulsa a continuar oferint serveis d'excel·lència i a crear un ambient on cada membre de la nostra comunitat es senti valorat i motivat.

No perdis l'oportunitat de formar part de la nostra família esportiva. Uneix-te a l'Abonament PAS i gaudeix d'accés il·limitat a la piscina, al gimnàs i a totes les nostres activitats. És el moment perfecte per començar o renovar el teu compromís amb un estil de vida actiu i saludable!

Vine i celebra amb nosaltres el primer aniversari de l'Abonament PAS! Junts, seguirem fent del Poliesportiu Son Angelats un lloc on l'esport i el benestar es troben.

T'esperem amb els braços oberts!

 

 

« Volver