Nova activitat fitness.
29/09/2022

NOVA ACTIVITAT (pròximament)

  • Activitat: BOXA
  • Sexe: Homes, dones.
  • Horaris: Dilluns, dimecres i divendres 19:00 h a 20:00 h (Aquests horaris són provisionals i estan pendents de confirmació)
  • Tipus d'abonament: Inclosa dins el PAS
  • Edat: A partir de 14 anys
  • Preinscripció: Emplena les dedes d'aquest enllaç

 

La boxa no és territori exclusiu dels homes. Si ho proves et veuràs millor davant el mirall, et sentiràs molt millor i guanyaràs respecte entre els teus coneguts.

Els famosos i famoses també es posen els guants: el boom de la boxa arriba a les estrelles, i ara també a Son Angelats. algunes persones  poden demostrar-te que val la pena: Alex Gonzalez, Elsa Pataky, Dani Martin, Viki Martín Berrocal, Pilar Rubio, Khloé Kardashian, Belinda, Adriana Lima, la diseñadora de Dolores Promesas, Alicia Hernández, Taylor Swift, la súper model Karlie Kloss, i segueixen les inscripcions.

Tonifica el teu cos: l'entrenament de boxa incrementa la massa muscular i per tant és més que un exercici cardiorespiratori. Quan fas boxa concentres la teva energia en aquestes zones que solen ser difícils, com els braços.

Aprens autodefensa: tant de bo que mai hagis d'usar-la, però no està de més saber alguns moviments així com cops precisos que podries arribar a utilitzar davant un possible atac.

Serveix de teràpia contra l'estrès: Evadeix-te dels problemes diaris, és molt millor treure la fúria que tens dintre pegant-li a la bossa i cremant energia

Diverteix: totes les persones que van provar una classe de boxa ho han passat de 10 i recomanen aquest exercici que va més enllà de seguir la clàssica rutina d'exercicis

Treballa més que els braços: la boxa mou molt les teves cames, que es modelen a bon ritme, així com també treballa aquests flotadors que tant et molesten.

Pèrdua de pes: es cremen un munt de calories en cada entrenament. 

 

Seguim fent feina per millorar, arriba la Boxa al Poliesportiu Son Angelats

« Volver