Jornades de portes obertes.
ACTIVITATS GRATUÏTES
12/08/2022

Experiència PAS Del 16 al 21 d'agost.

 

Un any més, les festes de Sant Bartomeu esdevenen unes dates molt especials per als Sollerics i Mallorquins en general, des del Poliesportiu municipal de Son Angelats ens volem sumar a aquesta data tan assenyalada oferint una setmana de jornades de portes obertes: una ocasió única perquè puguis conèixer de primera mà les instal·lacions esportives i l'ampli ventall d'activitats que si desenvolupen pensades especialment per a tu, pels teus fills i per tota la família. Esperem que gaudeixis de l'experiència PAS.

 

INFORMACIÓ

Amb les jornades de portes obertes pots accedir a la piscina, a la sala de musculació i a totes les activitats PAS prèvia inscripció.(Per ordre d'inscripció, aforaments limitats)

 

POTSER T'INTERESSA!

Doncs és molt fàcil, segueix les instruccions per obtenir el teu codi QR per entrar a les instal·lacions i/o reservar activitats.

 

ACTIVITATS!

Pots veura totes les activitats de la setmana aquí

 

 

UN AVANÇ DE SETEMBRE!

Primer donar-te les gràcies per la gran acollida del nou model de tot inclòs, les noves sales més espaioses i condicionades, el gimnàs climatitzat i tot l'esforç que està fent l'Ajuntament de Sóller, Sóller 2010 i el personal del Poliesportiu Son Angelats perquè puguis gaudir de millors instal·lacions i més serveis a un millor preu.

Continuem fent feina amb una graella d'activitats amb novetats, una graella que serà mòbil d'acord amb l'interès dels usuaris i disponibilitat, una graella d'activitats per totes les edats i que afavoreix la conciliació familiar.

Preus PAS

Fills d’abonats (6 a 15 anys)  12,00
Infantil (6 a 15 anys)  24,50 
Juvenils (16 a 24 anys)  42,00
Adults (26 a 64 anys)  49,00
Parelles d’abonats (consulta condicions)  39,00
Majors de 65 anys, pensionistes i jubilats  24,50
Membres familia nombrosa/monoparental (consulta condicions)  24,50
Situació d’atur (consulta condicions)  24,50

(Els preus no inclouen la matrícula)

 

Cursets, campus i festes infantils!


Principals novetats.

  • Descomptes per abonats.

  • Més d'un mes gratis contractant tota la temporada (setembre-juny).

  • Descomptes especials per germans. (15% i 20%)

Consulta preus aqui.

 

 

 

 

 

« Volver